waarom-rel-scan

tel

Waarom REL-scan®?

Geen enkel bedrijf wil teveel betalen voor het energieverbruik van haar verlichting.
Wij veronderstellen dat u, dit ook voor uw bedrijf niet wil?

In elk dossier streven wij er naar om, onze ervaring en ons kunnen, steeds verder te kunnen verlengen.
De alsmaar duurder wordende energie en de strenger wordende voorschriften naar milieu, leggen bedrijven op om duurzaam te investeren in energiezuinige installaties. Verlichting in een bedrijf speelt daar een niet onbelangrijke rol in, bovendien is verlichting een zichtbare en vaak een grote energieverspiller!

Snel en Veel Energie- en Onderhoudskosten BesparenAbout us

Als relightingconsultent die 30 jaar geleden op de Belgische markt met de 2de relighting in het land startte en zich sindsdien uitsluitend toelegt op relighting, staan wij klaar om ook voor uw bedrijf een zéér energiezuinige verlichting uit te werken.
We behartigen uw verlichting van A tot Z. Graag bieden we u een totaaloplossing aan van inventarisatie on-site, lichtontwerp, installatie, werfcoördinatie tot het eveneens behartigen van mogelijke subsidies.

Elk bedrijf, dat nu en in de toekomst commercieel wil blijven, dient zich vooral meer-en-meer toe te leggen op de TCO. Dit omdat binnen het reilen en zijlen in een bedrijf –efficiëntie– alsmaar belangrijker wordt. Waar de industrie zich vroeger vooral bekommerde om een zo laag mogelijke investeringskost, geven bedrijven nu steeds mee-en-meer aandacht aan alle aspecten van de investering.
Aan goede oplossingen met maximale energiebesparingen en aan investeringen die de blijvende onderhoudskosten zo minimaal mogelijk houden.

Om u hierbij van dienst te zijn gaan wij als neutraal consulent voor uw bedrijf op zoek waar wij voor uw lichtinstallatie, dé beste lichtoplossing kunnen vinden. Een relighting op maat van de klant waar kostenefficiëntie altijd voorop staat. Een lichtoplossing waar u zeer tevreden over zal zijn en waar we nadien samen nog verder kunnen op bouwen in andere dossiers die u graag met ons zal willen behandelen.

Wat zeggen de klanten over ons?

Alle ondervraagde klanten zeggen dat, tijdens maar ook na de projectrealisatie REL-scan® haar verantwoordelijkheid opneemt.

Logo QforLogo-GroenLichtVlaanderenGreenLightUitspraken van onze klanten, die door een volledig onafhankelijk extern auditeur ondervraagd werden, zeggen wie REL-scan® is. Vraag en lees ons 3de behaalde klanten tevredenheidsonderzoek. Net juist opdat klanten positief over ons zouden spreken is kwaliteit ons aller eerste en ons grootste uitgangspunt.
Q-For rapport met een score van 100% – Enkele uitspraken van verschillende ondervraagde klanten:

  • Voor alle ondervraagde klanten is het duidelijk dat de consultent een echte totaalservice levert. Deze behoort zonder enig twijfel tot de top van de markt wat relighting betreft. Ze beloven veel maar maken het ook steeds waar …
  • … een consulent die zich in offertefase duidelijk durft uitspreken over concrete en meetbare resultaten en gaat aldus een duidelijke engagement aan …
  • … consulent baseert zijn voorstellen op cijfers en metingen en zoekt naar inventieve oplossingen die én energiebesparing én onderhoud reducerend én lichtoptimalisatie combineren …
  • … de consulent controleert na uitvoering of de beloofde resultaten overal gehaald worden en vraagt op een informele wijze feedback aan de klant. Alle ondervraagde klanten waren hierover zeer tevreden.

Als sterk gemotiveerd lighting designer gespecialiseerd in relighting en in goede verlichting en als eerste voorzitter van Groen Licht Vlaanderen (2005-2009) weten wij hoe belangrijk dergelijke organisatie als Groen Licht Vlaanderen is. Deze organisatie krijgt van REL-scan® dan ook de volle steun die ze nodig heeft.

Bedrijven die samen met REL-scan® een relighting uitvoeren kunnen aangemeld worden op de website van de Europese Commissie en krijgen dan een label als bedrijf dat investeert in energiezuinige technologieën.