diensten-subsidies

tel

Diensten – Subsidies via Netbeheerder en andere

Subsidies VEAEen goed onderbouwd, een goed uitgewerkt en een energiezuinig lichtplan komt in aanmerking voor diverse subsidies.

Deze financiële tussenkomst dient aangevraagd te worden bij uw netbeheerder.
Principieel is het aan de klant om dergelijke subsidies aan te vragen en dient u deze op te vragen of te downloaden op de website van netbeheerders zoals Eandis, Infrax en anderen.

Optioneel, kan u hiervoor ook beroep doen op dit dienstenpakket van REL-scan® die dit graag voor u wil behartigen.
Indien u als klant opteert voor deze optie, dan zorgt REL-scan® ervoor dat alle lichtplannen optimaal opgesteld worden voor een maximale financiële tussenkomst.

Hoe beter en hoe energiezuiniger het lichtvoorstel des te meer subsidies u zal krijgen.
Net juist in –de betere– en in –de energiezuinigste voorstellen– is REL-scan® als relighting-pionier echt toonaangevend op de markt.

Verhoogde investeringsaftrek

Bedrijven die investeringen in energiezuinige projecten realiseren komen ook in aanmerking voor een verhoogde investeringsaftrek.
De federale overheid biedt bedrijven de mogelijkheid hun belastbare winst te verminderen met een verhoogde investeringsaftrek voor energiebesparende investeringen. Voor uitgevoerde energiebesparende investeringen, gedaan tijdens het belastbaar tijdperk dat aan aanslagjaar 2013 (inkomsten 2012) verbonden is, is er een verhoogde aftrek van 15,5%. Voor inkomstenjaar 2013 (aanslagjaar 2014) bedraagt de verhoogde aftrek 14,5%.
Ook voor de hiervoor nodige documenten wil REL-scan® haar diensten graag optioneel aanbieden.

REL-scan® wil u tevens ook graag adviseren waar en hoe u beroep kan doen op nog andere vormen van subsidies. Contacteer ons hiervoor?